Duyurular

5. Uluslararası Pozitif Psikoloji Kongresi Bildiri Kitapçığına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Duyuru 1: Uzun yıllar Harvard Üniversitesi'nde çalışmalarına devam etmiş olan ve  Çoklu Zekâ Kuramını ortaya koyan  bilim insanı Prof. Dr. Howard GARDNER kongremizde davetli konuşmacı olarak yer alacaktır. 

Duyuru 2: Kongre katılımcıları bildiri sunumlarını  yüz yüze gerçekleştireceklerdir.

Duyuru 3: Kongremizde kabul alan tüm bildiriler kongre bildiri programına dâhil edilecektir. Bildiri oturumlarına katılım sağlanarak sunumu gerçekleştirilen bildiriler, kongre sonrasında hazırlanacak olan Bildiri Özet Kitapçığı’nda yayınlanacaktır. Kitapçık kongre web sitemizde yer alacaktır. 
Bildiri tam metinleri, 19.05.2023 tarihine kadar katılımcılardan talep edilecektir. Bildirilerin tam metinleri hakem değerlendirme sürecinden geçtikten sonra Mutluluk ve İyi Oluş  (JHWB) adlı uluslararası hakemli dergimizde yayınlanma hakkına sahip olacaktır.  
Dergimizin yeni sayısına dergimizin web sitesinden erişebilirsiniz:  https://jhwbjournal.com/

Duyuru 4: Çalışma grupları kongre katılım ücretine dahildir. Katılım kontenjanla sınırlıdır ve yüz yüze gerçekleşecektir. 

Duyuru 5:Bu yıl ki kongremizde EZBER BOZAN KONUŞMA başlığıyla yeni bir bilimsel sunum şekli yer alacaktır. Katılımcılarımız EZBER BOZAN KONUŞMA ile yapmış oldukları bilimsel çalışmaları kısa sürede ve etkileyici bir şekilde sunma imkânına sahip olacaklardır.

Ezber Bozan Konuşma (Ignite Presentation) Kuralları:

  • 5 dk süreli
  • Toplam 20 slayttan oluşan ve her slayt için 15 sn ekran süresi atanmış olan sunum.

Duyuru 6: Pozitif  Psikoloji Enstitüsü ve Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği kongremizin paydaşlarıdır.